APITERRA – PACKAGING DESIGN & MORE

packaging design Apiterra

SERVICII GRAFICE


 • Packaging design
 • Design de etichetă
 • Ilustrație
 • Fotografie de produs
 • Fotografie de produs 360
 • Context

  Apiterra este o companie românească care livrează cosmetice realizate din produse apicole provenind din Transilvania. Pe piața foarte competitivă a articolelor de înfrumusețare și îngrijire, compania s-a poziționat ca furnizor de produse 100% naturale, accesibile dar în același timp de înaltă calitate, realizate în România.

  Perspectivă

  Compania s-a adresat echipei BVR’s Creative Lodge pentru dezvoltarea de noi ambalaje și etichete în linia estetică deja existentă și consacrată. Am creat o serie de soluții elegante cu un design de ambalaj pentru produse de calitate premium, aducând în prim-plan prețioasele componente naturale ale acestora. Am creat, de asemenea, etichete ilustrate manual pentru câteva dintre produsele nou dezvoltate, încorporând ideea de „notă personală creativă” care stă la baza designului întregii linii de articole cosmetice.

  Soluție

  Implicarea noastră în strategia de prezentare  a produselor s-a sprijinit pe accentuarea relației cu Terra – produsele lor cosmetice sunt Natură ambalată și, astfel, locul lor este într-un mediu proaspăt și pur. Am dus produsele în peisajul transilvan și le-am lăsat să își spună povestea din  ambianța magică, capturând doar vibrația lor naturală într-o serie de fotografii de produs. Cosmeticele lor merită să fie asociate instantaneu în mintea consumatorului cu frumsețea naturală, iar BVR ‘s Creative Lodge a facilitat cu succes acest lucru.

  fotografie produs

  PREZENTARE PACKAGING DESIGN

  grafica ambalaj
  apitera ambalaj ser

  FOTOGRAFIE PRODUS

  fotografie produs
  fotografie produs
  fotografie produs
  fotografie produs
  fotografie produs