DESIGN DE ETICHETA

design de eticheta

SERVICII GRAFICE


  • Design de eticheta gama

Context

Igiena PHS este o companie specializată în comercializarea produselor de curățenie, cu peste 15 ani de experiență în oferirea de soluții de igienă profesionale în România.

Perspectivă

Compania ne-a abordat pentru dezvoltarea unui design eticheta pentru două game premium de odorizante de interior, destinate domeniului HORECA. O linie de produse prezentate inițial în recipiente simple, cu etichete descriptive, bazate doar pe text, urmau să primească personalitate și forță prin intermediul unui design adaptat sub numele SCENTEVO.

Soluție

Denumirea produselor a inspirat o abordare organică, în care opțiunea finală a clientului pentru un fond fotografic a fost amplificată grafic prin intermediul unor simboluri. Acestea din urmă au ilustrat trăsături distinctive din numele produselor sau au fost corelate cu elementele din fundalurile alese.
La rândul lor, fotografiile selectate de echipa BVR’s Creative Lodge ca bază pentru un design eticheta cu efect de evocare a unor locuri comune ale memoriei colective, căt și declanșarea unui proces sinestezic.

design-catalog-echipamente-productie-mobilier

PREZENTARE SCENTEVO

design catalog DTP Felder
design catalog DTP Felder
design catalog DTP Felder
design catalog DTP Felder
design catalog DTP Felder