PLEXIROM – REBRANDING & MORE

rebranding

SERVICII GRAFICE


 • Rebranding
 • Design de ambalaj
 • Web Design
 • Fotografie de produs
 • Simulare sisteme de protecție COVID-19
 • Context

  Plexirom este o companie franceză fondată acum 25 de ani, cu sediul în București care a devenit lider european în prelucrarea produselor din sticlă acrilică. Chiar dacă afacerea a avut întotdeauna la bază calitatea, imaginea sa publică nu reflecta în întregime acest lucru, așa încât un proces complet de rebranding a devenit necesar. A trebuit să schimbăm perspectiva subliniind importanța calității și încorporând valoarea premium în brandul Plexirom.

  Perspectivă

  Cercetarea noastră a relevat faptul că grupul țintă are nevoie să asocieze in imaginea brandului o imagine clară a produselor acrilice, designul lor precis invocând transparența produsului final.

  Soluție

  BVR’s Creative Lodge a reformulat vizual modelul de business al Plexirom dinspre un producător standard spre o companie franceză care oferă o întreagă gamă de produse acrilice.

  Din acest punct am adăugat valoare poveștii brandului, în jurul numelui companiei – am ales să folosim ultima literă a acestuia, M pentru a comunica metaforic valorile companiei. Prelucrarea  produselor acrilice a fost pusă în legătură cu cei trei „stâlpi” ai literei M, pentru a marca baza solidă pe care compania este construită și pentru a sugera Calitatea.

  Curbura liniilor de conexiune care formează litera simbolizează Flexibilitatea; forma minimalistă, exprimată prin design-ul actual reflectă competitivitatea. Am creat o nouă identitate vizuală și o nouă direcție artistică,  care împreună cu fotografiile de calitate excepțională au ridicat brand-ul.

  În final am creat o suită de ambalaje care asigură coerența de imagine și în același timp  introduce elemente de story-telling pentru a-l conecta pe consumator la valorile centrale ale Plexirom.

  banner web

  PREZENTARE PLEXIROM

  rebranding ghid
  sacosa cumparaturi
  coperta catalog
  insert plastic
  simulare pagina web
  simulare pagina web
  sistem protectie covid
  sistem protectie covid
  sistem protectie covid
  scut plastic protectie covid
  sistem protectie covid
  color-plexiglass-family

  raft lemn si policarbonat
  recipient dulciuri
  bloc plastic reduceri