APOSTROPHE – BRANDING & MORE

branding

SERVICII GRAFICE


 • Cercetare și strategie
 • Arhitectură de brand
 • Denumire brand
 • Design logo
 • Brand book
 • Grafică Social Media
 • Context

  Conceptul Apostrophe satisface nevoia micilor momente care fac diferența în viață: un magazin online cu peste 1.000 de produse la prețuri accesibile, potrivite pentru orice ocazie. Oferă o gamă largă de articole pentru cumpărători: începând cu articole de uz zilnic continuând cu haine, produse de birotică, chiar și jucării.

  Apostrophe a înțeles câte de important este să oferi opțiuni multiple clienților tăi și a intuit că acest concept este alegerea perfectă de branding.

  Perspectivă

  Analiza consumatorului a arătat nevoia unui spațiu de comercializare cu produse amuzante și aducătoare de bună dispoziție. Echipa BVR’s Creative Lodge a concluzionat că identitatea de brand și valorile asociate trebuiau să captureze aceste emoții, în strânsă relație cu stilul și moda contemporane.

  Soluție

  Pentru a depăși branding-ul convențional asociat categoriei de consumatori, am construit o strategie orientată spre a aduce mai mult bine în lume într-o formă prietenoasă și de impact. Imaginea Apostrophe este căruciorul de cumpărături care, prin natura lui curajoasă și jucăușă, „duce” oricâte produse poate achiziționa cumpărătorul. Motto: Lucruri mici care contează! De acolo am creat o identitate de brand elevată cu forme de literă ludice însoțite de o paletă sumară dar vitală de culori și o direcție artistică plină de elemente artizanale care dau o notă caldă, personală.
  În final am realizat și elemente grafice pentru website și social media care au făcut legătura între produse și fotografiile neprelucrate ale acestora pentru a spune povestea brandului, atrăgând în același timp vânzări.

  brand book

  PREZENTARE APOSTROPHE

  brand book
  logo si banner companie
  design grafic ziua copilului
  design grafic colectie vara
  brand book
  brand book
  new-products
  brand book
  brand book
  banner craciun